Dubrovački pokaz


Poštovani građani, zaštita okoliša je postala predmetom sve većeg zanimanja i brige ljudi širom svijeta. Danas u brojnim gradovima postoje modeli i pokušaji minimiziranja štetnog utjecaja prometa na čovjeka i okoliš. Kao okosnica prometne politike postavlja se pitanje usavršavanja javnog prijevoza, dakle njegovog većeg korištenja kako bi se smanjila uporaba osobnih automobila. Stoga, vozite se s nama i stvorimo grad po mjeri čovjeka!

Predočenjem računa kupnje građanskog pokaza ostvarite slijedeće pogodnosti:

V.K. Jug Dubrovnik


Sudjelujte na utakmicama vaterpolo kluba JUG CROATIA OSIGURANJE po cijeni karte od 10,00 kuna. Sve što trebate učiniti je donijeti vaš građanski pokaz i račun o obnovljenom građanskom pokazu za tekući mjesec na blagajnu bazena.
Za sve informacije obratite se na telefon: 357-282Dubrovački simfonijski orkestar


Poslušajte koncert Dubrovačkog simfonijskog orkestra po cijeni od 10,00 kuna. Sve što trebate učiniti je donijeti vaš građanski pokaz i račun o obnovljenom građanskom pokazu za tekući mjesec na blagajnu dvorane. Požurite, jer količine karata su ograničene.
Za sve informacije i rezervacije obratite se na telefon: 317-110


Kazalište Marin Držić


Pogledajte predstave u Kazalištu Marina Držića po cijeni od 10,00 kuna. Sve što trebate učiniti je donijeti vaš građanski pokaz i račun o obnovljenom građanskom pokazu za tekući mjesec na blagajnu kazališta. Požurite, jer količine karata su ograničene.
Za sve informacije i rezervacije obratite se na telefon: 321-088


Kino Sloboda


Pogledajte projekcije u Kinu Sloboda po cijeni od 10,00 kuna. Sve što trebate učiniti je donijeti vaš građanski pokaz i račun o obnovljenom građanskom pokazu za tekući mjesec na blagajnu kina. Požurite, jer količine karata su ograničene.
Za sve informacije obratite se na telefon: 417-107


Lokrum


Pođite na izlet na otok Lokrum po cijeni karte od 10,00 kuna. Pri tome ćete dobiti i besplatnu ulaznicu za Rezervat Lokrum. Sve što trebate učiniti je donijeti vaš građanski pokaz i račun o obnovljenom građanskom pokazu za tekući mjesec na prodajno mjesto Rezervata Lokrum. Požurite, jer količine karata su ograničene.
Za sve informacije obratite se na telefon: 311-738