Libertas

Prigradske linije uspješno implementirane u Libertas App

Poštovane korisnice i korisnici,

kako je ranije komunicirano, Libertas Dubrovnik je pustio u produkciju mobilnu aplikaciju LibertasApp koja korisnicima usluga u realnom vremenu omogućuje sve informacije o autobusnim linijama, poziciji najbliže ukrcajne stanice,  koje su sljedeće stanice, ali i točnu trenutnu poziciju autobusa na konkretnoj liniji itd.

Nakon uspješnog razvoja aplikacije za Android uređaje zatim i na iOS uređaje, pored gradskih linija aplikacija je dodatno obogaćena i informacijama o svim linijama u području prigradskog prijevoza i iz pravca istoka i iz pravca zapada.

Aplikacija je do sada preuzeta 16 000 puta (12 100 Android, 3900 iOS), prosječan broj dnevnih korisnika na obje platforme je 1 000 korisnika dnevno.

Kako bi prikupili što više povratnih informacija te aplikaciju dodatno unaprijedili i prilagodili potrebama korisnika, povratne informacije moguće je dostaviti na e-mail: libertas@libertasdubrovnik.com. 

Libertas nastavlja modernizaciju kroz informatizaciju i pojednostavljivanje procesa koji korisnicima olakšavaju korištenje naših usluga i čine ih dostupnijim.

icon calendar 21.11.2023.

icon left
icon right

MOBILNA APLIKACIJA

icon vijesti JOŠ NOVOSTI

Od danas prodajno mjesto Cavtat radi do 20 sati

icon calendar 15.07.2024. | Prodajna mjesta


Osiguran prijevoz za Noć Dubrovačkog primorja

icon calendar 13.07.2024. | Libertas


Izmjene u prometovanju linija 16 i 23A

icon calendar 12.07.2024. | Libertas


Vozni red povodom otvaranja Igara

icon calendar 10.07.2024. | Libertas